Wie zijn of haar kind heeft digitaal aangemeld voor 21 april 2023, heeft een bericht gekregen of hij of zij volgend schooljaar een plaats heeft op GO! MIRA. Mevrouw Van den Steen heeft een mail gestuurd om zelf een afspraak te boeken om de inschrijving te finaliseren op woensdag 17 mei 2023 . Indien dit niet past, neem telefonisch contact op (052499970)  om een ander moment te bepalen.

Wachtlijsten 1A en 1B

Na het aanmelden heeft de school nu al zijn maximumcapaciteit (als iedereen inschrijft) bereikt. Er zijn momenteel wachtlijsten voor 1A en 1B in GO! MIRA.

Sommige ouders hebben het nieuws ontvangen dat hun kind op de wachtlijst staat. Uit ervaring weten we dat er nog verschuivingen mogelijk zijn omdat er ouders zijn die in verschillende LOP-zones hebben aangemeld of dat het getuigschrift van hun kind nog niet duidelijk is.

Tussen 17 mei en 12 juni zal het duidelijk worden wie zijn of haar ticket niet zal verzilveren. De school zal de volgorde van de wachtlijst volgen waardoor je mogelijk toch kan inschrijven.

Nadenken over een plan B is wel aangewezen.

Nog niet op de wachtlijst?

Indien u uw kind niet digitaal heeft aangemeld, schrijf hem of haar dan in vanaf 16 mei (start van de vrije inschrijvingen) om op de wachtlijst te komen. Deze inschrijving is fysiek op de school.

Vul het contactformulier in om kenbaar te maken dat u interesse heeft om in te schrijven. Dit contactformulier is geen inschrijving en geen manier om op een wachtlijst te komen.