Nieuws

Wat leeft er in en rond GO! MIRA

nieuws secundaire school Hamme
push kopie
Webinar 1A & 1B schooljaar 2023-2024
Volg ons laatste infomoment 1A & 1B schooljaar 2023-2024 via een webinar. Om 19.20 opent de digitale webruimte en om 19.30u start de presentatie. Dit is geen vooraf opgenomen presentatie maar de directeur gaar LIVE presenteren en jullie kunnen ook vragen stellen. Klik op LEES VERDER om de webinar te openen.
Belevingsdag
Kom zaterdag 11 maart de school beleven
Kom GO! MIRA beleven! Je wordt geïnspiLeerd in een masterclass, gecoacht in het MIRA-LAB en je kan workshops uitproberen. Daarnaast geven leerlingen en leerkrachten persoonlijke rondleidingen, is er een tentoonstelling van alle studierichtingen en maak je kennis met de inspirerende leerkrachten. Elke bezoeker kan een digitale T-shirt winnen. Momenteel hebben er al 150 personen zich aangemeld. Iedereen is altijd welkom. Ook als je niet hebt aangemeld.
WhatsApp Image 2023-02-03 at 21.21.44
Het Vlaams Parlement luistert naar de werking van GO! MIRA
Directeur mr. Browet Vincent en leerkracht mvr. Quintyn Fien mochten op het nieuwjaarsevent van het GO! spreken over onze school en het lerarenstatuut. #inspiLeren Minister Weyts, voorzitter van de raad van GO! professor emeritus De Soete, algemeen bestuurder mr. Pelleriaux, leden van de raad van GO!, bestuuders, politici, onderwijsexperts, beleidsmensen en academici waren alvast enthousiast en positief.
info nocturne secundaire school Hamme
Schrijf jou in voor infonocturne 1A & 1B
Schrijf je in voor onze infonocturne 1A & 1B. Je krijgt alle informatie voor schooljaar 2023-2024. Kinderen zijn welkom en kunnen ondertussen een workshop volgen.
Avond van Mira_15_12_22
Laatste tickets voor de avond van MIRA
Schrijf je in voor deze inspiLerende avond met een lezing van Pedro De Bruyckere over de jeugd van tegenwoordig. Ticket betaal je aan de kassa.
sold 013 Affiche info-ontbijt-01
Info-ontbijt is uitverkocht
Zondag komen veel geïnteresseerde ouders naar ons info-ontbijt. Kon je niet komen? Kijk zeker naar onze andere infomomenten.