Infomomenten 1A | 1B schooljaar 2024-2025

Voor GO! atheneum MiRA Hamme kiezen is een bewuste keuze. De school organiseert verschillende infomomenten om jou zo goed mogelijk te informeren. In november is er al een info-ontbijt doorgegaan. We hernemen nog 2 keer dit info-moment. De inhoud is dezelfde als het info-ontbijt en de infomomenten van de vorige schooljaren.

Om de capaciteiten te kunnen inschatten, vragen we op voorhand te registeren voor één van deze infomomenten.

Webinar 8 februari 2024 van 19u tot 21u

Via deze google MEET kan vanuit jouw zetel het infomoment volgen. De directeur geeft LIVE een digitale sessie waar achteraf ook vragen kunnen gesteld worden via de chatbox.

Op 7 februari 2024 ontvang je alle informatie over login en stream.

HIER aanmelden voor de webinar.

Infonocturne 12 maart 2024 van 19.30u-22u

Deze infosessie gaat fysiek op school door. De directeur zal op een #inspiLerende manier de visie, werking, verschillende leeromgevingen, studierichtingen… van de school uitleggen. Wanneer de ouders naar de info luisteren, volgen hun kinderen (tussen 10 en 12 jaar) leuke workshops (vrije keuze om kind mee te nemen).

HIER aanmelden voor infonocturne.

Belevingsdag 2 maart 2024 van 10u-12u en 13u -15u

Kom onze school echt beleven! De MiRA klassen zijn open! Kom kijken hoe onze leerlingen actief leren! Je wordt geïnspiLeerd in een masterclass, gecoacht in het MIRA-LAB, ondergedompeld in de moduleworkshops en rondgeleid door leerkrachten en leerlingen. 

HIER aanmelden voor de belevingsdag